Esittely

Asun rivitalossa Kajaanissa kolmen kultaisen noutajan Donnan, Daisyn ja Demin kanssa. Donna tuli luokseni sijoitukseen 1998. Donna on luonteeltaan kiltti, miellyttämisenhaluinen ja hieman arka. Donna viettää tällä hetkellä rauhaisaa ja virikkeellistä koiranelämää. Donnan lempiharrastus on uiminen ja kaikenlainen kiva puuhastelu Daisyn ja Demin kanssa.

Daisyn kävin hakemassa Kokkolasta 2001 Donnan kaveriksi.

Daisyn ensimmäinen näyttely oli Tamminäyttely 2002 ja siitä lähtien olemme Daisyn kanssa kiertäneet ympäri Suomea eri näyttelyissä ja kerran olemme käyneet Norjassa. Näyttelyiden ohessa kävimme Kainuun Noutajien taipparitreeneissä. Tästä alkoi sitten metsässä rämpiminen ”vaakkujen” kanssa ( ja kyllä sitä harjoiteltiinkin) : ) Vihdoin starttasimme KaiNon taippareissa 2003 ja Daisy suoritti kokeen hyväksytysti. Sitten alkoikin sertien metsästys, jotta Daisy saavuttaisi FIN MVA arvon ja tämä unelma toteutui lokakuussa 2004. Daisy sai ensimmäisen pentueen 22.1.2004 (7 urosta ja 2 narttua) Dewmist Davy Crocketin kanssa. Pentueesta sijoitin yhden narttupennun, Cindyn, Sotkamoon ja yksi urospentu, Kasperi, on puoliomistuksessa siskollani Oulussa. Daisy on luonteeltaan kiltti, mutta hieman mamman hermoja koetteleva ”omien polkujen kulkija”. Daisy on suorittanut kaksi luonnetestiä hyväksytysti (Suomen Palveluskoirayhdistyksen ja Golden ringin) Daisyn harrastuksiin kuuluvat tällä hetkellä näyttelyt ja vesipelastus.

Demi jäi kotiin Daisyn toisesta pentueesta, joka syntyi kesällä 2005. Demin harrastuksiin kuuluvat näyttelyt ja taipparitreenit. Demi on luonteeltaan määrätietoinen, ” itsensä huomioonottava” ja kuuliainen. Demi suoritti Golden ringin luonnetestin hyväksytysti 2007.